Sleutelringen roestvrijstaal 28 mm 100 stuks

Sleutelringen roestvrijstaal 28 mm 100 stuks

Deze sleutelringen van RVS (28 mm) zijn relatief breed, waardoor u hier meerdere sleutels aan kunt bundelen. Ideaal, wanneer u wilt voorkomen dat sleutels verloren gaan of vergeten worden. De sleutels zijn heel eenvoudig om de sleutelringen te schuiven, door het uiteinde hiervan lichtjes naar u toe te trekken. Schuif de sleutel over de volledige ring, totdat deze soepel te bewegen is. U bent er nu van verzekerd, dat de sleutel niet los zal schieten! De RVS sleutelringen van 28 mm hoeven niet per definitie gebruikt te worden voor het bundelen van sleutels. U kunt ze ook inzetten voor het koppelen van touwen, het ophangen van voorwerpen, enzovoorts. 

Voordelen van sleutelringen RVS (28 mm)

Het gebruik van deze sleutelringen van RVS met een diameter van 28 millimeter biedt verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat de sleutels in geen geval los zullen schieten. Daarbij zijn de sleutelringen dermate krachtig, dat deze een flinke draaglast kunnen weerstaan. De kans op het breken van de ringen of andere slijtage is minimaal. Een derde voordeel die deze RVS sleutelringen van 28 mm breed bieden, is de mogelijkheid om ze ook buiten de deur te gebruiken. De ringen zijn gemaakt van roestvrijstaal, waardoor deze blootgesteld kunnen worden aan vochtige weersomstandigheden. 

Sleutelringen RVS (28 mm) online bestellen 

Wilt u ook gebruik kunnen maken van deze RVS sleutelringen van 28 mm breed? Het bestellen hiervan is heel eenvoudig via Sleutelringen.com. Wij bieden deze sleutelringen standaard per 100 stuks aan. Zo kunt u een lange tijd vooruit! Bij het bestellen via Sleutelringen.com profiteert u van bijzonder scherpe prijzen. Normaliter lukt het ons om bestellingen binnen enkele werkdagen bij u af te leveren. Zo kunt u de ringen direct gebruiken!