Sleutelhangers

Sleutelhangers

Voorkom dat u uw sleutels vergeet, door gebruik te maken van onze sleutelhangers! Wij bieden sleutelhangers in verschillende soorten aan. De variatie zit hierbij niet alleen in het type sleutelhanger, maar ook in het formaat en de kleur hiervan. Zo bieden we u altijd een sleutelhanger, die aansluit op uw persoonlijke voorkeuren! Vaak zit er standaard een sleutelring bij de sleutelhanger. Hieraan kunt u de verschillende sleutels eenvoudig bevestigen. Wilt u extra sleutelringen bestellen? Ook voor sleutelringen kunt u bij ons terecht! Wij bieden de sleutelringen in verschillende maten en van diverse materialen aan. Bovenal zijn de sleutelhangers van een hoge kwaliteit, waardoor slijtage en andere vormen van schade voorkomen worden. 

Verschillende soorten sleutelhangers 

Onze sleutelhangers zijn onderverdeeld over verschillende categorieën. Kies bijvoorbeeld voor een kleine of grote aluminium karabijnhaak met sleutelring, of ga voor een ovaal model karabijnhaak. Ook een regulier sleutellabel is onderdeel van ons assortiment. Het nadeel aan een los sleutellabel ten opzichte van een karabijnhaak, is het feit dat het sleutellabel niet aan een broek of tas is vast te maken. Het biedt u echter wel de mogelijkheid om op het label te schrijven waar een bepaalde sleutel voor gebruikt kan worden. Wel zo prettig, wanneer u een groot aantal sleutel beheert! 

Sleutelhangers bestellen bij Sleutelringen.com 

Een goede service staat bij ons voorop! Bij het bestellen van sleutelhangers profiteert u onder meer van een absolute groothandelsprijs. Zelfs wanneer u een losse sleutelhanger bij ons bestelt. Daarbij proberen we bestellingen altijd binnen enkele werkdagen bij u af te leveren, zodat u hier nooit lang op hoeft te wachten. Bij bestellingen van minimaal 150 euro wordt een bestelling kosteloos bij u bezorgd.