Sleutelringen kopen

Sleutelringen kopen

Kies voor het gebruik van sleutelringen om verschillende sleutels met elkaar te kunnen bundelen. Op deze manier verkleint u de kans, dat u de sleutels verliest of dat deze zoek raken. Wij bieden sleutelringen in verschillende kleuren en formaten aan. Zo vindt u altijd een sleutelring, die aansluit bij hetgeen waarvoor u deze wenst te gebruiken. Het is heel eenvoudig om de sleutels aan de sleutelring te bevestigen. Trek een van de uiteindes van de ring af en schuif de sleutel om de sleutelring. U kunt deze sleutelring combineren met een sleutelketting, om de sleutels bijvoorbeeld aan uw broek te hangen. 

Kwalitatief goede sleutelringen in verschillende maten 

De sleutelringen van Sleutelringen.com worden in verschillende maten aangeboden. Het is belangrijk om voor het juiste formaat te kiezen. U wilt voorkomen dat de sleutelring te lomp wordt om aan uw broek te hangen. Aan andere kant moeten de sleutels aan de sleutelring vrij kunnen bewegen. Bij een te kleine sleutelring zal dit lastig gaan. De sleutelringen in ons assortiment hebben een diameter van 10 tot 50 millimeter. Welke diameter past het beste bij het aantal sleutels die u hieraan wilt hangen? 

Service bij het bestellen van sleutelringen 

Bij het bestellen van sleutelringen profiteert u bij ons van een scherpe prijs! U kunt de sleutelringen per 100 stuks bestellen, zodat u hier een tijd mee vooruit kunt. Naast het gebruik van sleutelringen voor het verbinden van sleutels, kunt u deze ringen logischerwijs ook voor tal van andere doelen inzetten. Denk aan het verbinden van stukken touw, het ophangen van verschillende soorten gereedschap, enzovoorts. De sleutelringen worden normaliter binnen enkele werkdagen bij u afgeleverd. Zo kunt u ze direct gebruiken!