Sleutelringen roestvrijstaal 20 mm 100 stuks

Sleutelringen roestvrijstaal 20 mm 100 stuks

Op zoek naar kwalitatief goede sleutelringen? Kies voor deze sleutelringen van RVS (20 mm)! De sleutelringen kunnen zowel binnen als buiten uw woning gebruikt worden, doordat ze gemaakt worden van kwalitatief goed roestvrijstaal. Het feit dat de sleutelringen een diameter van 20 millimeter hebben, maakt de sleutelringen zeer bruikbaar voor het bundelen van bijvoorbeeld sleutels. Doordat de sleutelringen van RVS vrij smal zijn, zal deze nauwelijks opvallen aan een broek of tas. U kunt de RVS sleutelringen van 20 mm combineren met onze karabijnhaken, om het bevestigen hiervan aan een broek of tas makkelijker te maken. 

Kwalitatief goede sleutelringen RVS (20 mm)

Deze RVS sleutelringen met een breedte van 20 millimeter zijn niet alleen te gebruiken voor het bundelen van sleutels. U kunt de ringen bijvoorbeeld ook inzetten voor het koppelen van een plant of struik aan een schutting of paaltje. Op deze manier voorkomt u dat de stam niet recht omhoog groeit. Het feit dat de ringen van RVS gemaakt zijn, zorgt ervoor dat roest voorkomen wordt. Dit zou immers geen gezicht zijn! Ook voor het koppelen van verschillende touwen kunnen deze RVS sleutelringen (20 mm) goed van pas komen! Met welk doel bent u op zoek naar sleutelringen van RVS? Wij bieden deze sleutelringen ook in verschillende andere formaten aan. 

Sleutelringen RVS (20 mm) online bestellen 

Het bestellen van uw RVS sleutelringen met een diameter van 20 millimeter is heel eenvoudig bij Sleutelringen.com. Standaard verkopen we deze sleutelringen per 100 stuks, zodat u hier een lange tijd mee vooruit kunt. U profiteert hierbij van een absolute groothandelsprijs! We doen er alles aan om uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u thuis af te leveren.