Sleutellabels

Sleutellabels

Sleutelringen.com biedt u een breed scala aan sleutelhangers aan. Onze sleutellabels zijn hier een goed voorbeeld van! De sleutellabels komen van pas, wanneer u een groot aantal sleutels beheert. Denk aan de sleutels van hotelkamers, de sleutels van verschillende werkruimtes binnen uw pand, enzovoorts. Om te voorkomen dat de verkeerde sleutel aan mensen wordt meegegeven, kunt u deze van onze sleutellabels voorzien. De sleutellabels worden standaard uitgevoerd met een kleine sleutelring, waarmee u het label eenvoudig aan de sleutel koppelt. Naast deze sleutellabels bieden we verschillende andere soorten sleutelhangers aan. Denk bijvoorbeeld ook aan een karabijnhaak om sleutels aan uw broek of tas vast te kunnen maken. 

Verschillende kleuren sleutellabels 

Wanneer u voor onze sleutellabels kiest, heeft u de keuze uit verschillende kleuren labels. Kies bijvoorbeeld voor een rood, wit of blauw sleutellabel. Andere kleuren die wij u aanbieden zijn: zwart, groen, geel en bruin. Het plastic waarvan de labels gemaakt worden is van een hoge kwaliteit. Schade aan de labels wordt hierdoor voorkomen! Daarbij is het witte stukje papier eenvoudig uit het label te halen, om hier bijvoorbeeld een naam of nummer op te schrijven. Welke kleur past het beste bij hetgeen u de sleutellabels voor wilt gebruiken? 

Service bij bestelling van sleutellabels 

Bij ons bestelt u de sleutellabels per 100 stuks. Zo heeft u direct voldoende labels om een lange tijd mee vooruit te kunnen! Doordat de sleutels van kwalitatief goed materiaal gemaakt zijn, zullen deze niet snel slijten. Voor de sleutellabels profiteert u van een scherpe prijs. Over het algemeen slagen wij erin om bestellingen binnen enkele werkdagen af te leveren. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe sleutellabels.