Ronde ringen

Ronde ringen

Bent u op zoek naar kwalitatief goede ronde ringen? Sleutelringen.com biedt u ze! Wij hebben een breed assortiment met ronde ringen, naast de sleutelringen en D-ringen die wij aanbieden. Ronde ringen zijn zeer breed inzetbaar. Gebruik ze bijvoorbeeld voor het ophangen van de gordijnen, voor het verbinden van touwen, voor het koppelen van meerdere karabijnhaken, enzovoorts. Ronde ringen worden in verschillende formaten en van diverse materialen door ons aangeboden. Zo vindt u bij ieder doel een passende ronde ring! Voor welk doel zoekt u momenteel naar een geschikte ronde ring? 

Ronde ringen in verschillende modellen 

Wij bieden ronde ringen van messing en ronde ringen van vernikkeld staal aan. Het is afhankelijk van de plek waar u de ringen verwacht te gebruiken, welke van deze materialen het meest geschikt is. Vernikkeld staal wordt vaak ingezet bij het gebruik van ringen buiten de deur. De extra laag over het staal maakt dat de ronde ringen goed bestand zijn tegen gure weersomstandigheden. Messing ronde ringen hebben een licht gouden kleur, wat ze ideaal maakt voor het gebruik in huis. Hier vallen ze minder op dan de zilveren ronde ringen van vernikkeld staal. 

Online ronde ringen bestellen 

Wanneer u voor de ronde ringen uit ons assortiment kiest, profiteert u standaard van scherpe prijzen. Wij leveren de ronde ringen zowel aan bedrijven, als aan particulieren tegen groothandelsprijzen. U kunt de ronde ringen bij ons per 50 stuks bestellen. Na het plaatsen van uw bestelling gaan we direct voor u aan de slag, om uw ronde ringen zo snel mogelijk te kunnen bezorgen. Zo kunt u vrijwel meteen met de ronde ringen van messing of vernikkeld staal aan de slag!