Ronde ringen messing

Ronde ringen messing

Kies voor ronde ringen van messing, wanneer u deze binnen uw woning wilt gebruiken. De licht gouden kleur van messing ronde ringen maakt dat deze nauwelijks op zullen vallen. Er zijn verschillende toepassingen van de ronde ringen binnen woningen te bedenken. Gebruik de ronde ringen bijvoorbeeld voor het ophangen van hangplanten, voor het bevestigen van gordijnen aan een buis, enzovoorts. Met wat voor reden bent u op zoek naar messing ronde ringen? In ons assortiment bieden we naast de ronde ringen van messing ook ringen van vernikkeld staal aan. Deze ringen zijn vaak geschikter voor het gebruik buiten uw woning. 

Soorten ronde ringen van messing 

Bij de aanschaf van ronde ringen van messing heeft u verschillende mogelijkheden. Zo bieden we de messing ronde ringen in verschillende formaten aan. Hierbij zit het verschil voornamelijk in de diameter van de ringen. Kijk goed welk formaat aansluit op hetgeen waarvoor u de ringen wenst te gebruiken! Doordat de ronde ringen van messing van een hoge kwaliteit zijn, gaan de ringen een lange tijd mee en bieden ze u een grote draaglast. Standaard verkopen we de ronde ringen per 50 stuks. 

Bestel uw messing ronde ringen eenvoudig online 

Het bestellen van ronde ringen van messing is heel eenvoudig. Geef aan hoeveel ringen u wenst, rond uw bestelling af en laat de ronde ringen van messing vervolgens bij u thuis afleveren. Standaard bieden we u de ronde ringen tegen groothandelsprijzen aan. Wij zijn van mening dat scherpe prijzen voor losse onderdelen niet alleen toegankelijk moeten zijn voor bedrijven, maar ook voor particulieren! Wanneer u een bestelling van minimaal 150 euro plaatst, betaalt u bij ons geen verzendkosten. Over het algemeen lukt het ons om bestellingen binnen enkele werkdagen bij u thuis af te leveren.