Ringen

Ringen

In ons assortiment bieden we u niet enkel sleutelringen aan. Ook voor diverse andere ringen kunt u bij ons terecht! Zo bieden we u onder meer D-ringen, ronde ringen, ringen van messing en vernikkelde ringen aan. Ook ringen met een pin in het midden behoren tot onze mogelijkheden. Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarbij het gebruik van deze ringen van pas kan komen. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van verschillende karabijnhaken of losse sleutelringen, het bevestigen van stukken touw, enzovoorts. Met welk doel bent u op zoek naar kwalitatief goede ringen? 

Verschillende soorten ringen 

Doordat de ringen in verschillende soorten worden aangeboden, vindt u altijd een ring die bij uw beoogde gebruik hiervan past. Een D-ring kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een bandje, die over het horizontale deel van de ring geschoven wordt. Het andere uiteinde gebruikt u om de ring met het bandje vast te zetten. Een ronde ring van messing is zeer geschikt voor het gebruik in huis! De licht gouden kleur van dit materiaal maakt dat de ringen nauwelijks op zullen vallen in uw interieur. Bovenal zijn de verschillende ringen van een hoge kwaliteit, waardoor deze niet snel zullen slijten. We bieden de ringen in diverse formaten aan. 

Ringen online bestellen bij Sleutelringen.com 

Het bestellen van uw ringen bij Sleutelringen.com is heel eenvoudig. Selecteer de gewenste ring en geef aan hoeveel u van deze ringen wilt bestellen. Standaard worden de ringen per 50 stuks verkocht. Zo kunt u hier een tijdje mee vooruit! We doen ons best om de bestelling binnen enkele werkdagen bij u thuis af te leveren. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe ringen. Bij bestellingen vanaf 150 euro worden uw ringen gratis bij u bezorgd!