D-ringen

D-ringen

Sleutelringen.com biedt u veel meer ringen dan sleutelringen alleen! Zo kunt u ook bij ons terecht voor kwalitatief goede D-ringen. Niet alleen zijn deze D-ringen van een hoge kwaliteit, ook hebben ze een stijlvol design. Kies bijvoorbeeld voor een glimmende D-ring van verzinkt staal. Of ga voor een model van vernikkeld staal! Er zijn diverse situaties waarin het gebruik van deze D-ringen het overwegen waard kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van een bandje aan deze D-ring. U windt het bandje eenvoudig over het horizontale deel van de D-ringen, om de andere zijde vervolgens ergens aan vast te kunnen maken. Ook voor het bundelen van sleutels komen deze D-ringen van pas. 

Verschillende soorten D-ringen 

In ons assortiment vindt u D-ringen in verschillende varianten. Het verschil zit hierbij voornamelijk in het materiaal, waarvan de ringen gemaakt zijn. U kunt kiezen voor verzinkt staal, vernikkeld staal en roestvrijstaal. Het is afhankelijk van de plek waar u de D-ringen wilt gaan gebruiken, welk materiaal hier het beste bij past. Ook heeft u de keuze uit relatief platte D-ringen en modellen met een bolling. Evenals dat de modellen in verschillende formaten worden aangeboden. Hierbij is het belangrijk om naar de breedte van het horizontale deel van de D-ringen te kijken. Deze moet breed genoeg zijn voor het bandje, waarin u de D-ring wilt hangen. 

Bestel uw D-ringen eenvoudig online 

Het bestellen van D-ringen is heel eenvoudig bij Sleutelringen.com. Wij verkopen de D-ringen per 50, 100, 150, 200 en 250 stuks. Hoeveel van onze D-ringen verwacht u nodig te hebben? Zelfs bij een relatief klein aantal van 50 D-ringen profiteert u bij ons van een scherpe prijs. Wij vinden dat groothandelsprijzen voor zowel bedrijven, als consumenten toegankelijk moeten zijn.