Bedrijfsinformatie Sleutelringen.com

Sleutelringen.com richt zich als sleutelringen specialist binnen de branche op het leveren van kwaliteitsproducten tegen een concurrerend prijsniveau. Sleutelringen.com staat voor hoogstaande producten, snelle levering, duidelijke productinformatie en contact met de klant.

Webshop Keurmerk, Veilig en betrouwbaar
Sleutelringen.com. is lid van de Stichting Webshop Keurmerk. De certificering die door deze stichting en Webshop Keurmerk is gedaan geeft ons het recht het "Webshop Keurmerk" te voeren. Onze klanten genieten hierdoor van een volledig veilige manier van online winkelen. 

Klik hier voor het Certificaat Webshop Keurmerk van Sleutelringen.com.  

Producten die via de Sleutelringen webwinkel verkocht worden zijn altijd geselecteerd op basis van een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Sleutelringen.com heeft zich verder tot doel gesteld de kwaliteit van producten in het leveringsprogramma constant te bewaken. Kwaliteit is steeds een uitgangspunt. Daarom leveren wij ook alleen producten met een solide (fabrieks)garantie.

Sleutelringen.com levert zowel aan particulieren als aan bedrijven, verenigingen, (hoge) scholen, universiteiten en stichtingen.

Sleutelringen.com is een webwinkel van Seasons.nu een Internet Retailer en onderdeel van Seasons vof en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 02093270. Het BTW identificatienummer van Seasons is NL813108032B.01.

Diemer Bosma - Eigenaar Sleutelringen.com

Diemer Bosma