Aluminium karabijnhaak 60 mm zilver met sleutelring

Artikelnummer
950174
Materiaal
Aluminium
Dikte
5.4 mm
Diameter oog
9 mm
Lengte
60 mm
Gewicht
9 gram
Verpakt per
Stuk
Levertijd
2-4 werkdagen

€ 0,75

2-4 werkdagen

SleutelringenSleutelringen

Aluminium karabijnhaak 60 mm zilver met sleutelring

Op zoek naar een handig hulpmiddel om uw sleutelbos mee vast te kunnen maken aan een broek of tas? Wellicht is een van onze zilveren karabijnhaken iets voor u! Deze karabijnhaken worden gemaakt van aluminium en zijn hierdoor bijzonder stevig. Standaard leveren we de haken met een kleine sleutelring, waaraan u meerdere sleutels kunt bevestigen. U kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om een losse sleutelring te bestellen met een grotere diameter. Dit is raadzaam, wanneer u een groot aantal sleutels aan de karabijnhaak wilt bundelen. Naast de karabijnhaak in het zilver, bieden we dit model ook in verschillende andere kleuren aan. 

Losse karabijnhaak in het zilver bestellen 

U bestelt een karabijnhaak in het zilver bij ons per stuk. Zo wordt u niet verplicht om direct een groot aantal karabijnhaken aan te schaffen. Iets wat bij veel andere webwinkels wel noodzakelijk is. De zilveren karabijnhaak wordt zowel in een groot, als in een klein model aangeboden. Daarbij heeft u in ons assortiment de keuze uit verschillende modellen. Kiest u voor de reguliere karabijnhaak, of geeft u de voorkeur aan een ovaal model? De kwaliteit van onze zilveren karabijnhaken van aluminium is standaard hoog. Zo hoeft u niet bang te zijn, dat de haak breekt of anderszins beschadigd raakt. 

Bestel uw zilveren karabijnhaak bij Sleutelringen.com 

Het bestellen van een karabijnhaak in het zilver is heel eenvoudig bij Sleutelringen.com. Plaats uw bestelling, geef aan hoeveel karabijnhaken u wenst en wij doen de rest. Vaak lukt het ons om bestellingen binnen enkele werkdagen bij u thuis af te leveren. Zo kunt u de karabijnhaak direct gebruiken voor het bundelen van sleutels. Vanzelfsprekend zijn de karabijnhaken ook voor tal van andere doelen in te zetten.